Etäopastuspalvelut


Jos haluat etäopastusta tai tietokoneesi tarkistuksen etäpalveluna, on käytettävissä useita suomenkielisiä internetpalveluja ja etähallintaohjelmia.

Etähallintaa ei tarvitse välttämättä asentaa laitteellesi – saat kertakäyttöisen numerokoodin, jonka annat puhelimitse vastapuolelle. Saat opastuksen etäistunnon aloittamiseen. Android-kännykkä ja tabletit asentavat sovelluksen, jonka voit halutessasi poistaa istunnon jälkeen.

Pyydä etäpalvelua p. 0400 939 637

Palvelun hinta sovitaan ennen istunnon aloitusta kertamaksuna tai aikaperusteisena – 35€ ensimmäinen puolituntia, jonka jälkeen 0,50€/min. (Sis. alv:n 24%)

Eri vaihtoehtoja etäyhteydelle:

* Chrome-etätyöpöytä – jos sinulla on Google-tili, voit muodostaa Chrome-selaimella etäyhteyden avustavalle taholle. Koodin voit tehdä alla olevasta linkistä. Pitää olla kirjautuneena Google-tilille. Chrome-selaimeen asentuu lisäosa, jolla etäyhteys toimii.

Linkki: https://remotedesktop.google.com/support

* Anydesk – etäpalveluohjelma, jonka voit asentaa mutta toimii tietokoneella ilman asennustakin. Lataa ohjelma alla olevasta linkistä.

Linkki: https://anydesk.com/en/downloads/windows

* Teamwiever – etäpalveluohjelma, jonka voit asentaa mutta toimii tietokoneella ilman asennustakin. Lataa ohjelma alla olevasta linkistä.

Linkki: https://www.teamviewer.com/fi/