Yrityspalvelut

Hattulan tietokonepalvelun yritysasiakkaat ovat pääsääntöisesti pienyrityksiä. Asiakassuhteet perustuvat luottamukseen ja yli kymmenen vuoden kokemukseen erilaisissa toimintaympäristöissä.

Työt tehdään tilausten perusteella ja asiakasyritysten ihmiset ja laitteet tulevat nopeasti tutuiksi – asiat saadaan kuntoon nopeasti ilman turhia alkuselvittelyjä. Hattulan tietokonepalvelu ei tee yritysten kanssa ylläpitosopimuksia eikä kuukausihinnoiteltuja sopimuksia.

Tavanomaisen IT-laitetuen ja opastuksen lisäksi yrityskohteissa asennetaan tai otetaan käyttöön moninaisia laitekokonaisuuksia ja ohjelmistoja – esimerkiksi laskutusohjelmia yms. järjestelmiä. Kohteissa voi olla myös valvontakamera-asennuksia ja info-näyttöjen asennuksia sekä verkkolaitteiden asennuksia. Laitteet toimitetaan lähes aina käyttöpaikkaan asennettuna ja käyttäjälle opastettuna.

Voit soittaa p. 0400939637 tai laittaa sähköpostia markku.vilkki@hattulantietokone.com – niin katsotaan mitä voimme tehdä yhdessä.

 

Valvontakamerat tallentavat ja välittävät HD-tasoista kuvaa ja ääntä. Käyttö on helppoa paikallisesti tai etänä esim. kännykällä. Kamerat voivat olla myös langattomia wifi-verkkoon kytkettyjä tai itsenäisiä mobiiliverkossa.
Info-näytöillä voi olla monenlaisia käyttötarkoituksia. Nimensä mukaisesti ne toimivat tiedonvälittäjinä mutta soveltuvat hyvin mainostamiseen, tilan viihtyvyyden lisäämiseen jne.